ویندوز هنگ کرده را برگردانید!

زمانیکه مشغول کار با سیستم خود هستید و ناگهان عبارت Dont Send برای
شما نمایش داده می شود خواهید دید که پس از کلیک بر روی این عبارت تمام
محتویات صفحه ی دسکتاپ حذف می شود و تنها اثر باقی مانده تصویر پس زمینه
است برای جلوگیری از این کار کافیست با استفاده از کلیدهای Ctrl+Shift+Esc به محیط Task Manager بروید.
+ نوشته شده در سه شنبه بیست و نهم مرداد ۱۳۹۲ ساعت 14:2 توسط محمود
|
با سلام خدمت شما بازدیدکننده عزیز